Prohledat tento blog

čtvrtek 5. prosince 2013

Truth (Calvin Klein)

Předsudky? Ale jistě! A ty parfémové v mém případě především! Možná ani ne tak předsudky, jako spíš... jak jen to nazvat... prostě některé značky automaticky přecházím. No a mezi takové patří právě Klein.

Už ani nevím, jak jsem se k Truth dostala, ale mám ho po několikátá a jsem z něj pokaždé nadšená ještě o něco více.

O flakónu není třeba nic moc psát... ono, co se dá... prostě jednoduché linie. Zato obsah, tomu prostě tleskám. Podobných je totiž málo.

Všechno svěží, šťavnatě zelené je naházeno na hromadu... posekaná jarní tráva, svěží bílo-zelené květy, zelený hrášek a květy akátu. Je osvěžující, vlhká ale ne vodní. Jako procházka... velmi optimistická, radostná, svá... V závěru pak převládají spíše sladší tóny. Je to vůně s vnitřní jiskrou, přírodní, minimalistická. V podstatě je jednoduchá, nebude se ale líbit každému. Je poměrně pronikavá a při neúměrné aplikaci může být i bolehlavem.





SLOŽENÍ
bambus, pačuli, mladé stromky, vetiver, vlhká dřeva, bílá pivoňka, bílý jetel, květ akátu, bio vanilka, pižma, květ albízie, dřeva, bílá ambra

NÁVRHÁŘI
*Jacques Cavallier (např. Kingdom, Trouble, Eau Parfumee au The Blanc,  Midnight Poison, Poeme, Nina, Paco Rabanne Pour Elle, Serpentine, Alchimie, Murmure, Blv Eau de Parfum II)
*Alberto Morillas (např. Mademoiselle RicciMugler CologneBVL, Belle d`Opium, Versace Pour Homme, řada Omnia, Les Saisons: Hiver, Le Baiser Du Dragon, Acqua di Gio, L'Eau d'Issey Florale, Flower by Kenzo, Summer by Kenzo, Bright Crystal, Sensi)
*Thierry Wasser (např. Emporio Armani Diamonds, Addict, Caline, Idylle, Iris Ganache, Tonka Imperiale, Cologne du Parfumeur)

Žádné komentáře:

Okomentovat